fredag den 10. december 2010

Længslen som kom igen

Det er lang tid siden i har hørt fra mig, det er der mange årsager til og dem har jeg ikke lige tænkt mig at komme ind på nu.
Men de sidste par uger har jeg gennemlæst alle mine gamle indlæg og trangen til at skrive indlæg igen har taget til.  Om jeg har noget på hjerte i kan bruge .. tja det overlader jeg til jer :)

Men men ... de sidste par år har jeg valgt at holde mig helt væk fra alt hvad der har med S/m og D/s at gøre, det var et bevidst valg i forbindelse med mine seneste oplevelser omkring mit tidligere forhold der gjorde at jeg valgte det helt fra i mit liv - det var simpelthen en nødvendighed for mig, en nødvendighed for min psyke og mit psykiske ve og vel.

Men i de sidste par måneder er trangen kommet igen, trangen til at underkaste mig , trangen til at høre til, trangen til at  blive styret mentalt,  mindfucked i stor stil og ikke mindst at få brugt min krop til det yderste.

Jeg ved jeg har søgt det ud via internettet det sidste stykke tid..  ikke via dating sider eller andet, det har jeg under ingen omstændigheder lyst til.
Men jeg har faktisk "adgang" til en masse mænd som jeg taler med dagligt som jeg chatter med dagligt, nogle af dem kender jeg bedre end andre, nogle har jeg mødt og andre har jeg ikke mødt endnu.
Nogle af dem er selvfølgelig mere tiltalende end andre.. andet ville være mærkeligt, men blandt dem er den her "knægt" .. nu siger jeg knægt fordi hans alder er ikke så høj, han er faktisk meget yngre end mig men han har altid virket enormt tiltalende på mig, hans stemme og de ting man bare kommer til at tale med ham om...  jeg føler mig tryg ved ham og jeg føler mig tilpas i hans "selskab" på nettet.
For nogle uger siden havde jeg drukket mig enormt fuld :D og så skulle jeg selvfølgelig tale med alle mine "mænd" (stakkels dem)
Men eftersom jeg var godt og gedigent drukken så vældede diverse lyster op i mig og billeder af mere eller mindre lødig karakter sendte jeg ud i flæng (til stor morskab for alle)  og denne unge mand som jeg lige har omtalt gik jo heller ikke min lystighed forbi ... lad os kalde ham "jagtet"  fremover ;)
Nå men jeg fangede "jagtet" på msn og begyndt at fortælle ham hvor sød jeg syntes han er osv. og jeg fik da lokket billeder ud af ham og ♥ han var da bare sød ;-)

Men siden min drukne aften har vi hygget os lidt mere end vi plejede før tror jeg (eller også fandt jeg ham bare endnu mere interessant) .. men forleden smed han sit nummer til mig på msn og bad mig vække ham i forbindelse med noget vi skulle.
mmmm tænkte jeg - det nummer skal jeg da nok komme til at bruge ;-)
jeg gjorde nu pænt bare som jeg fik besked på ... jeg vækkede ham og så var der ikke så meget mere i det, men iiiih altså jeg ville jo gerne fiske efter om noget om han fandt mig interessant eller ... jeg ville gerne bare et eller andet her og en aften tog jeg bare mod til mig og bad ham om at linke mig noget porno og han spurgte om jeg nu var helt sikker og det var jeg jo i høj grad helt sikker på!

Så kom det! det link han smed var til stor stilet BDSM..... det kom helt bag på mig og jeg overvejede kort om han tog pis på mig, måske havde han luret hvad jeg kunne lide og ville drille. Men nope den var god nok.
Det gik direkte i hjerne og tja fisse vel egentlig på mig .... jeg svømmede hen i verden hvor jeg ikke har været længe ... min sub verden,  jeg så  at "jagtet" tændte på de samme perverse ting som mig det var næsten mere end jeg kunne rumme, jeg sad næsten og kom på stedet og min krop og mit sind fyldtes af voldsom lyst til at sidde ved hans fødder og lade ham tage mig derud hvor jeg ikke kan bunde. Det var vildt.... jeg havde slet ikke set det komme , jeg havde ingen ide om hans lyster og dog..... er det mon derfor jeg har følt mig tiltrukket af ham fra start af? uden selv at være bevidst om det, tja det vides ikke helt.

Chancen for at han og jeg mødes er nok desværre ikke så stor... der er langt imellem os fysisk og jeg er ikke sikker på han har lyst til at føre det ud i livet med mig.
Dog tror jeg på at han sexuelt er mig et match, jeg tror ikke min voldsomme sexualitet skræmmer ham, jeg tror han kan tøjle den og mig.
Mentalt kan han.. som få kan
jeg glæder mig til at lære ham at bedre at kende...
jeg vil nok vende tilbage indenfor de næste dage og beskrive min trang og mit behov og min lyst til denne mand, som desværre kun er en sexuel fantasi over internettet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er det dejligt at støde ind i nye ord fra en stærk og livskraftig person. Ser bestemt frem til at læse mere fra din hånd.

Jeg fornemmer en ny styrke, indsigt og mod til at genindtræde i den smukke BDSM verden.

... og pøj pøj med "jagtet" ;-)

LilleQ